cropped-cropped-defintief-logo-wit-klein.png

Presale Uitverkocht!

Reguliere verkoop zal open gaan op 7 Februari 2022!

Alle presale kaarten zijn uitverkocht! Wees echter niet getreurd want op 7 februari is er een nieuwe kans tijdens de reguliere sale!

De inschrijvingen gaan per team van 8 tot 15 man, mocht je dus aan de 16 man zitten moet je in twee teams worden opgedeeld. Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail en wordt er verwacht dat je naar het in de mail genoemde rekeningnummer de borg en de aanbetaling overmaakt. Zodra dat gebeurd is zal de inschrijving definitief gemaakt worden.

 

Aangezien wij gebonden zijn aan de RIVM maatregelen zullen wij indien nodig moeten afschalen. Dit zullen wij doen door bij de laatste ingeschreven teams of extra toegevoegde deelnemers hun inschrijvingen ongeldig te verklaren. Zij zullen natuurlijk hun reeds betaalde betalingen terug krijgen. 

 

Dit jaar kun je bij het inschrijven ook weer gebruik maken van het huren van een tent op BBT en het aanschaffen van munten. Daarnaast willen we dit jaar graag bij de inschrijving de gegevens van alle deelnemers ontvangen in tegenstelling tot voorgaande jaren. Het is natuurlijk altijd mogelijk om nog een verandering aan te brengen aan je deelnemers. Dit is te regelen door te mailen naar secretaris@blauweballen.nl.

Informatie

Kosten

Het hele weekend wordt je aangeboden voor een prijs van 51,50 euro per persoon. Per team vragen wij 100,- euro borg. Deze zal na het toernooi retour worden gestort.

We begrijpen dat het een groot bedrag is, daarom vragen we een aanbetaling van 130,- euro. Dit voorschot dient uiterlijk 14 dagen na inschrijving te zijn overgemaakt.

Team

Je kan je inschrijven met 8 t/m 15 personen. Is jullie groep groter? Dan kun je het team opdelen in twee losse teams. Je team kan zowel uit mannen als vrouwen bestaan, maar het kan ook gemengd zijn.

Ben je met minder dan 8 mensen, maar wil je toch meedoen? Dat kan ook! Geef je op als combi team en wij zorgen ervoor dat jullie worden samengevoegd met een ander team. (En ook als je géén hockeyschoenen hebt, ben je meer dan welkom!)

Tent huren?

Heb je geen tent of is sjouwen en opzetten van tenten niet echt jouw ding? Daar hebben wij de oplossing voor! Het is mogelijk om een slaaptent te huren via de organisatie van het Blauwe Ballen Toernooi.

Hiervoor zijn er 2 opties mogelijk: een tent van 8 bij 5 meter (max. 12 personen) voor een prijs van 215,- euro en een tent van 13 bij 5 meter (max. 22 personen) voor een prijs van 340,- euro (prijzen zijn onder voorbehoud). Voor het huren van een slaaptent vragen wij een borg van 100,- euro. 

Bij deze huurtenten is het ook mogelijk een vlonder te huren waar de tent op staat. Hiervoor wordt een prijs van 2,65 euro per m2 gerekend. 

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen, kijk dan op onze FAQ pagina, misschien staat jouw vraag er wel tussen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan mail dan naar secretaris@blauweballen.nl of vul het contactformulier in!