Over BBT

Sinds jaar en dag verzamelt heel hockeyend en studerend Nederland zich in Tilburg tijdens een zomers weekend om te genieten van het Blauwe Ballen Toernooi (inmiddels al de 20ste editie). Dit driedaagse hockeytoernooi, traditiegetrouw georganiseerd door hockeyvereniging SHOT, zal in 2020 plaats vinden in het weekend van 10, 11 en 12 juli. Het is de ultieme gelegenheid om samen met 400 andere studenten te genieten van drie dagen vol feest, hockey, bier, genoeg andere activiteiten en heel veel gezelligheid!

Bekijk de aftermovie van vorig jaar!

Aftermovie BBT 2019

Wil jij nog even terugblikken op BBT 2019? Kijk dan de aftermovie van afgelopen BBT! Was je er niet bij? Niet getreurd! We gaan dit jaar extra groots knallen op de lustrumeditie van BBT! De inschrijvingen gaan 31 januari om 12:00 uur open, dus zet het alvast groot in je agenda en verzamel je teamgenoten! #bbt2020 #lustrumeditie

Geplaatst door Blauwe Ballen Hockeytoernooi op Woensdag 8 januari 2020


Programma

Vrijdag

Drie dagen lang genieten van al het moois wat studenten-hockey te bieden heeft. Dit jaar trappen we af op vrijdag met een geweldige opening! Na 20 jaar is het tijd om het BBT-lustrum eens goed te vieren. Met spetterende decoratie, goede hitjes en bier begint ons BBT weekend op vrijdagavond.

Zaterdag

Wanneer we op zaterdag weer een beetje zijn bijgekomen, barst de strijd pas echt los met het toernooi om de enige echte BBT-bokaal. Naast deze felle strijd zijn er nog andere leuke activiteiten aanwezig (denk aan buikschuifbanen, een MEGA zwembad, bierestafettes en andere ongein)! Er is de hele dag door muziek en natuurlijk bier om de sfeer er goed in te houden. Om een goede bodem te leggen voor de avond zal er een overheerlijke diner voor alle teams klaarstaan, waarna de zaterdagavond officieel zal worden ingeluid door de legendarische Blauwe Ballen Toernooi Biercantus. Als de meerderheid al (te) diep in het glaasje heeft gekeken, is er uiteraard ook nog een mooie party tot in de late uurtjes voor de diehards.

Zondag

De zondag zal beginnen met de nodige brakheid. We zullen dan ook rustig beginnen met een relaxte brunch. Om het BBT weekend in stijl af te sluiten, zal ook de zondag centraal staan in het programma. Deze dag word ingevuld met een spetterend feest, uiteraard onder begeleiding van een goede beat. Uiteindelijk zullen we eindigen met zijn allen in café Brandpunt voor de prijzenloting en de ultimate BBT afterparty!

3500
Liter Bier
419
Deelnemers
41
Teams
14
Commissieleden
3
Dagen

Dus zorg dat je erbij bent, en fiesta like there’s no manana!
Back to Top