Over BBT

Sinds jaar en dag verzamelt heel hockeyend en studerend Nederland zich in Tilburg tijdens een zomers weekend om te genieten van het Blauwe Ballen Toernooi (inmiddels al de 19de editie). Dit driedaagse hockeytoernooi, traditiegetrouw georganiseerd door hockeyvereniging SHOT, zal in 2019 plaats vinden in het weekend van 12, 13 en 14 juli. Het is de ultieme gelegenheid om samen met 400 andere studenten te genieten van drie dagen vol feest, hockey, bier, genoeg andere activiteiten en heel veel gezelligheid!

 

Bekijk de aftermovie van vorig jaar!

 

Programma

Vrijdag

Drie dagen lang genieten van al het moois wat studenten-hockey te bieden heeft. Dit jaar trappen we af op vrijdag met een geweldige opening! Na al die jaren is het dit jaar tijd om BBT eens goed te vieren. Met spetterende decoratie, goede hitjes en bier begint ons BBT weekend op vrijdagavond.

Zaterdag

Wanneer we op zaterdag weer een beetje zijn bijgekomen, barst de strijd pas echt los met het toernooi om de enige echte BBT-bokaal. Naast deze felle strijd zijn er nog andere leuke activiteiten aanwezig (denk aan buikschuifbanen, een MEGA zwembad, bierestafettes en andere ongein)! Er is de hele dag door muziek en natuurlijk bier om de sfeer er goed in te houden. Om een goede bodem te leggen voor de avond zal er een overheerlijke diner voor alle teams klaarstaan, waarna de zaterdagavond officieel zal worden ingeluid door de legendarische Blauwe Ballen Toernooi Biercantus. Als de meerderheid al (te) diep in het glaasje heeft gekeken, is er uiteraard ook nog een mooie party tot in de late uurtjes voor de diehards.

Zondag

Aangezien de zondag met de nodige brakheid van start zal gaan, hebben we een lekker rustig programma met als begin een relaxte brunch. Om er dit jaar een echt BBT weekend van te maken, zal ook de zondag centraal staan in het programma. Deze dag word ingevuld met een spetterend feest, uiteraard onder begeleiding van een goede beat. Uiteindelijk zullen we eindigen met zijn allen in café Brandpunt voor de prijzenloting en de ultimate BBT afterparty!

 

3500
Liter Bier
419
Deelnemers
41
Teams
14
Commissieleden
3
Dagen

 

 

Dus zorg dat je erbij bent, en fiesta like there’s no manana!
Back to Top