FAQ

 1. Krijgen wij ons geld terug als BBT wegens COVID-19 niet door kan gaan?
  De overheid gelooft dat festivals en feesten vanaf 1 juli 2021 weer plaats kunnen vinden. Wij geloven daar ook in, daarom is de organisatie hard aan het werk om een geweldig 4e lustrum van BBT neer te zetten! Verandert de situatie en kan BBT in het weekend van 30 juli toch geen doorgang vinden, dan streven wij tot 2 weken voor aanvang van het toernooi naar geld-terug-garantie. Mocht het toernooi in de laatste 2 weken voor BBT door onvoorziene zaken geannuleerd worden, dan kunnen wij geen geld-terug-garantie garanderen. Echter, met betrekking tot COVID-19 zullen wij, aan de hand van de maatregelen, tijdig een besluit maken over de doorgang.
 2. Uit hoeveel deelnemers mag een team bestaan?
  Een team moet uit minimaal 8 deelnemers en maximaal 15 deelnemers bestaan. Ben je met 16 deelnemers of meer? Schrijf je dan in als 2 teams! Heb je een onvolledig team? Geef je dan op als mixteam en wij voegen jullie team samen met een ander team.
 1. Wij willen graag deelnemen aan BBT 2021, maar zijn geen hockeyers. Mogen we dan ook komen?
  Het is ook mogelijk om met je huis, dispuut, jaarclub of andere vriendengroep deel te nemen aan het BBT.
 1. Wij zijn een mixteam, mogen wij dan ook aan het BBT deelnemen?
  Het is ook mogelijk om je als mixteam in te schrijven. Bij voldoende inschrijvingen zal hier een aparte wedstijdpoule voor gemaakt worden. In het geval, dat dit niet mogelijk is vragen wij het team om een keuze te maken voor een mannen- of vrouwenpoule.
 1. Wat is de minimale leeftijd voor deelname aan het BBT?
  De minimale leeftijd om deel te nemen aan het BBT is 18 jaar. We vragen aan ieder contactpersoon om een deelnemerslijst door te geven. Daar moeten ook geboortedata op aangegeven worden. Bij aankomst op het terrein worden alle ID’s gecontroleerd. Wanneer wij merken dat iemand toch onder de 18 is en zich voordoet als een meerderjarige, zal deze per direct het terrein moeten verlaten.
 1. Wanneer is onze inschrijving definitief?
  Om je in te schrijven voor Blauwe Ballen Toernooi 2021, moet je eerst het inschrijfformulier op de site invullen. Je krijgt daarna een mailtje van ons met de gegevens die je hebt doorgegeven, en de manier waarop je het verschuldigde bedrag kan overmaken op ons rekeningnummer. Wanneer wij het geld op onze rekening zien, zullen we je nogmaals een mailtje sturen en daarin bevestigen dat je inschrijving definitief is.
 1. Er wil toch nog iemand extra mee naar het toernooi, kan dit?
  Ja, je kan extra deelnemers toevoegen aan je team, mits het BBT nog niet uitverkocht is. Uiteraard zit hier een maximum aantal aan van 15 deelnemers per team. Om dit te regelen, moet je even een mailtje sturen naar (secretaris@blauweballen.nl). Je krijgt dan een mailtje terug, waarin wordt aangegeven dat er nog extra geld overgemaakt moet worden. Wanneer wij het geld binnen hebben, zul je een mailtje ontvangen waarin wordt aangegeven dat de inschrijving van de extra persoon definitief is.
 1. Hoe zien de slaapvoorzieningen er uit?
  De camping bevindt zich op een groot grasveld waarin ieder team zijn eigen vak krijgt. Hier kan je je eigen tent opzetten, maar je kan jezelf ook heel wat moeite besparen door een tent bij ons te huren. Dit kan je aangeven bij je inschrijfformulier! Campers, caravans en auto’s zijn niet toegestaan op het campingterrein.
 1. Wij willen toch (alsnog) een tent bij jullie huren, kan dit?
  Ook dit is geen probleem! Hiervoor geldt dezelfde procedure als bij een extra deelnemer. Mocht je na je inschrijving toch een tent willen huren, stuur dan een mailtje naar secretaris@blauweballen.nl. Je hoort dan welke kosten hier nog aan verbonden zijn en hoe deze voldaan kunnen worden. Wanneer het geld binnen is, krijg je opnieuw een mailtje met daarin de bevestiging van de reservering van jullie tent.
 1. Mogen er ook mensen op het terrein komen die zich niet hebben ingeschreven voor het toernooi?
  Dit is niet de bedoeling. Tijdens het gehele BBT zal dit beleid streng worden gehanteerd. Bij de feesten binnen zijn alleen deelnemers en organisatie toegestaan. Geen bandje betekent verwijdering van het terrein. Vragen omtrent dit beleid kunnen gesteld worden aan (secretaris@blauweballen.nl).
 1. Mogen wij een eigen geluidsinstallatie meenemen naar BBT 2021?
  Zoals in de Algemene Voorwaarden is aangegeven, is dit niet toegestaan. Je hoeft je echt nergens druk om te maken, want wij zullen zelf gedurende het weekend voor de benodigde beats zorgen.
 1. Mogen wij drank en/of drugs meenemen naar BBT 2021?
  Wij zullen gedurende het gehele toernooi streng controleren op drugsgebruik. Elke vorm van drugsgebruik zal leiden tot onmiddellijke verwijdering van het terrein. Eigen drank mag niet meegenomen worden en zal bij vondst in beslag genomen worden door de organisatie.
 1. Ik heb een andere vraag, hoe krijg ik hier antwoord op?
  Voor alle vragen omtrent BBT 2021 kan je een mailtje sturen naar secretaris@blauweballen.nl of contact met ons opnemen via onze FB (www.facebook.com/blauweballen/).
Back to Top