cropped-cropped-defintief-logo-wit-klein.png

# Over BBT

Blauwe Ballen Toernooi 2023

Al sinds 1999 verzamelt heel hockeyend en studerend Nederland zich in Tilburg tijdens een zomers weekend om te genieten van het Blauwe Ballen Toernooi. Traditiegetrouw georganiseerd door hockeyvereniging SHOT, zal ook dit jaar BBT plaatsvinden. Dus zet het weekend van 14, 15 & 16 juli met een rood potlood in je agenda en dan zien we je daar!

 Het is de ultieme gelegenheid om samen met honderden andere studenten te genieten van drie dagen vol feest, hockey, bier, genoeg andere activiteiten en heel veel gezelligheid!

Aftermovie 2022

Programma

Edit Content
Edit Content
Edit Content

Zondag

We geven jullie op zondagochtend even de kans om bij te komen en beginnen met een relaxte brunch. Als alle verhalen van de avond ervoor zijn verteld is het tijd om nog één dag te knallen. Op zondag zullen er dan ook nog de nodige drankjes en dansjes gedaan worden tijdens de bierbingo en de schuimparty! Om het weekend compleet te maken eindigen we met z’n allen in café Brandpunt voor de prijsuitreiking en de ultimate BBT afterparty!

0 +

Liter Bier

0

Teams

0

Deelnemers

0

Dagen

Informatie

Kosten

Het hele weekend wordt je aangeboden voor een prijs van 51,50 euro per persoon. Per team vragen wij 100,- euro borg. Deze zal na het toernooi retour worden gestort.

We begrijpen dat het een groot bedrag is, daarom vragen we een aanbetaling van 150,- euro. Dit voorschot dient uiterlijk 14 dagen na inschrijving te zijn overgemaakt.

Team

Je kan je inschrijven met 8 t/m 15 personen. Is jullie groep groter? Dan kun je het team opdelen in twee losse teams. Je team kan zowel uit mannen als vrouwen bestaan, maar het kan ook gemengd zijn.

Ben je met minder dan 8 mensen, maar wil je toch meedoen? Dat kan ook! Geef je op als combi team en wij zorgen ervoor dat jullie worden samengevoegd met een ander team. (En ook als je géén hockeyschoenen hebt, ben je meer dan welkom!)

Tent huren?

Heb je geen tent of is sjouwen en opzetten van tenten niet echt jouw ding? Daar hebben wij de oplossing voor! Het is mogelijk om een slaaptent te huren via de organisatie van het Blauwe Ballen Toernooi.

Hiervoor zijn er 2 opties mogelijk: een tent van 5 bij 8 meter zonder vlonder (max. 12 personen) voor een prijs van 220,- euro en met vlonder voor een prijs van 330,- euro. Of een tent van 5 bij 13 meter zonder vlonder (max. 22 personen) voor een prijs van 330,- euro en met vlonder voor een prijs van 399,50 euro. Voor het huren van een slaaptent vragen wij een borg van 100,- euro. 

(Deze prijzen zijn onder voorbehoud).  

Bekijk de aftermovie van 2018

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen, kijk dan op onze FAQ pagina, misschien staat jouw vraag er wel tussen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan mail dan naar secretaris@blauweballen.nl of vul het contactformulier in!