cropped-cropped-defintief-logo-wit-klein.png

# Over BBT

Blauwe Ballen Toernooi 2024

Al sinds 1999 verzamelt heel hockeyend en studerend Nederland zich in Tilburg tijdens een zomers weekend om te genieten van het Blauwe Ballen Toernooi. Traditiegetrouw georganiseerd door hockeyvereniging SHOT, zal ook dit jaar BBT plaatsvinden. Dus zet het weekend van 12, 13 & 14 juli met een rood potlood in je agenda en dan zien we je daar!

Het is de ultieme gelegenheid om samen met honderden andere studenten te genieten van drie dagen vol feest, hockey, bier, genoeg andere activiteiten en heel veel gezelligheid!

Aftermovie 2023

0 +

Liter Bier

0

Teams

0

Deelnemers

0

Dagen

Informatie

Kosten

Het hele weekend (incl. 2x ontbijt, 1x lunch, 1x diner) wordt je aangeboden voor een prijs van 56,50 euro per persoon. Per team vragen wij 100,- euro borg. Deze zal na het toernooi retour worden gestort.

We begrijpen dat het een groot bedrag is, daarom vragen we een aanbetaling van 150,- euro. Dit voorschot dient uiterlijk 14 dagen na inschrijving te zijn overgemaakt.

Team

Je kan je inschrijven met 8 t/m 15 personen. Is jullie groep groter? Dan kun je het team opdelen in twee losse teams. Je team kan zowel uit mannen als vrouwen bestaan, maar het kan ook gemengd zijn.

Ben je met minder dan 8 mensen, maar wil je toch meedoen? Dat kan ook! Geef je op als combi team en wij zorgen ervoor dat jullie worden samengevoegd met een ander team. (En ook als je géén hockeyschoenen hebt, ben je meer dan welkom!)

Tent huren?

Heb je geen tent of is sjouwen en opzetten van tenten niet echt jouw ding? Daar hebben wij de oplossing voor! Het is mogelijk om een slaaptent te huren via de organisatie van het Blauwe Ballen Toernooi.

Hiervoor zijn er 2 opties mogelijk: een tent van 5 bij 8 meter zonder vlonder (max. 12 personen) voor een prijs van 230,- euro en met vlonder voor een prijs van 350,- euro. Of een tent van 5 bij 13 meter zonder vlonder (max. 22 personen) voor een prijs van 350,- euro en met vlonder voor een prijs van 545,- euro. Voor het huren van een slaaptent vragen wij een borg van 100,- euro. 

(Deze prijzen zijn onder voorbehoud).  

Bekijk de aftermovie van 2022

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen, kijk dan op onze FAQ pagina, misschien staat jouw vraag er wel tussen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan mail dan naar secretaris@blauweballen.nl of vul het contactformulier in!