cropped-cropped-defintief-logo-wit-klein.png

# Over BBT

Blauwe Ballen Toernooi 2022

Al sinds 1999 verzamelt heel hockeyend en studerend Nederland zich in Tilburg tijdens een zomers weekend om te genieten van het Blauwe Ballen Toernooi. Dit driedaagse hockeytoernooi, traditiegetrouw georganiseerd door hockeyvereniging SHOT, zal in 2022 plaatsvinden in het weekend van 15, 16 & 17 juli. Het is de ultieme gelegenheid om samen met honderden andere studenten te genieten van drie dagen vol feest, hockey, bier, genoeg andere activiteiten en heel veel gezelligheid!

Aftermovie 2019

Programma

Edit

Vrijdag

Het terrein van BBT zal vrijdag helemaal worden omgetoverd tot een gezellig campingterrein. Gezamenlijk zetten we de tentjes op om te zorgen dat jullie (en jullie veroveringen) tijdens het weekend lekker kunnen slapen. In de aanloop naar de avond borrelen jullie gezellig samen bij de tentjes en op het BBT-terras om elkaar te leren kennen. Als alle tentjes staan, de nodige bierestafettes gewonnen zijn en een flinke bodem is gelegd, trappen we af met een geweldig themafeest om het 4e BBT-lustrum te vieren! Met spetterende decoratie, goede hitjes en bier begint ons BBT weekend op vrijdagavond.

Edit

Zaterdag

Wanneer we op zaterdag weer een beetje zijn bijgekomen, barst de strijd los tijdens het toernooi om de enige echte BBT-bokaal. Bereid je dus maar alvast goed voor en gooi al je hockey skills in de strijd. Naast deze felle strijd zijn er nog andere leuke activiteiten, zoals buikschuifbanen, hindernisparcours, bierestafettes en nog veel meer! Er is de hele dag door muziek en natuurlijk heel veel bier om de sfeer er goed in te houden. ’s Avonds is er voor iedereen een goede bodem geregeld, waarna de zaterdagavond officieel zal worden ingeluid met de legendarische Blauwe Ballen Toernooi Biercantus. Met degene die nog niet zijn gesneuveld wordt het feest daarna doorgezet tot in de late uurtjes. 

Edit

Zondag

We geven jullie op zondagochtend even de kans om bij te komen en beginnen met een relaxte brunch. Als alle verhalen van de avond ervoor zijn verteld is het tijd om nog één dag te knallen. Op zondag zullen er dan ook nog de nodige drankjes en dansjes gedaan worden tijdens de bierbingo en de schuimparty! Om het weekend compleet te maken eindigen we met z’n allen in café Brandpunt voor de prijsuitreiking en de ultimate BBT afterparty!

0 +

Liter Bier

0

Teams

0

Deelnemers

0

Dagen

Informatie

Kosten

Het hele weekend wordt je aangeboden voor een prijs van 51,50 euro per persoon. Per team vragen wij 100,- euro borg. Deze zal na het toernooi retour worden gestort.

We begrijpen dat het een groot bedrag is, daarom vragen we een aanbetaling van 130,- euro. Dit voorschot dient uiterlijk 14 dagen na inschrijving te zijn overgemaakt.

Team

Je kan je inschrijven met 8 t/m 15 personen. Is jullie groep groter? Dan kun je het team opdelen in twee losse teams. Je team kan zowel uit mannen als vrouwen bestaan, maar het kan ook gemengd zijn.

Ben je met minder dan 8 mensen, maar wil je toch meedoen? Dat kan ook! Geef je op als combi team en wij zorgen ervoor dat jullie worden samengevoegd met een ander team. (En ook als je géén hockeyschoenen hebt, ben je meer dan welkom!)

Tent huren?

Heb je geen tent of is sjouwen en opzetten van tenten niet echt jouw ding? Daar hebben wij de oplossing voor! Het is mogelijk om een slaaptent te huren via de organisatie van het Blauwe Ballen Toernooi.

Hiervoor zijn er 2 opties mogelijk: een tent van 8 bij 5 meter (max. 12 personen) voor een prijs van 215,- euro en een tent van 13 bij 5 meter (max. 22 personen) voor een prijs van 340,- euro (prijzen zijn onder voorbehoud). Voor het huren van een slaaptent vragen wij een borg van 100,- euro. 

Bij deze huurtenten is het ook mogelijk een vlonder te huren waar de tent op staat. Hiervoor wordt een prijs van 2,65 euro per m2 gerekend. 

Bekijk de aftermovie van 2018

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen, kijk dan op onze FAQ pagina, misschien staat jouw vraag er wel tussen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan mail dan naar secretaris@blauweballen.nl of vul het contactformulier in!