cropped-cropped-defintief-logo-wit-klein.png

Inschrijf Info

De inschrijvingen voor BBT 2024 zijn open!

Haal je hockeystick uit de kast en poets je hockeyschoenen nog een keer lekker op, want hier kun je snel inschrijven voor het vetste studenten hockeytoernooi van het jaar!

Inschrijven kan per team bestaande uit 8 tot 15 personen. Mocht je dus met 16(+) personen zijn, dan moet je in twee teams worden opgedeeld. Ben je met minder dan 8? Dan kun je aanvragen om samengevoegd te worden met een ander team of je kunt als niet hockeyend team mee doen. Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail en wordt er verwacht dat de aanbetaling van 150 euro overmaken naar het vermelde rekeningnummer. Zodra dat gebeurd is zal de bevestiging volgen.

Dit jaar kun je bij het inschrijven ook weer aangeven of je voor je verblijf gebruik wil maken van een gehuurde tent op BBT. Het is natuurlijk altijd mogelijk om nog een verandering aan te brengen in het aantal deelnemers of andere dingen. Dit is te regelen door te mailen naar secretaris@blauweballen.nl.

Tot dan!

Informatie

Kosten

Het hele weekend wordt je aangeboden voor een prijs van 56,50 euro per persoon. Per team vragen wij 100,- euro borg. Deze zal na het toernooi retour worden gestort.

We begrijpen dat het een groot bedrag is, daarom vragen we een aanbetaling van 150,- euro. Dit voorschot dient uiterlijk 14 dagen na inschrijving te zijn overgemaakt.

Team

Je kan je inschrijven met 8 t/m 15 personen. Is jullie groep groter? Dan kun je het team opdelen in twee losse teams. Je team kan zowel uit mannen als vrouwen bestaan, maar het kan ook gemengd zijn.

Ben je met minder dan 8 mensen, maar wil je toch meedoen? Dat kan ook! Geef je op als combi team en wij zorgen ervoor dat jullie worden samengevoegd met een ander team. (En ook als je géén hockeyschoenen hebt, ben je meer dan welkom!)

Tent huren?

Heb je geen tent of is sjouwen en opzetten van tenten niet echt jouw ding? Daar hebben wij de oplossing voor! Het is mogelijk om een slaaptent te huren via de organisatie van het Blauwe Ballen Toernooi.

Hiervoor zijn er 2 opties mogelijk: een tent van 5 bij 8 meter zonder vlonder (max. 12 personen) voor een prijs van 230,- euro en met vlonder voor een prijs van 350,- euro. Of een tent van 5 bij 13 meter zonder vlonder (max. 22 personen) voor een prijs van 350,- euro en met vlonder voor een prijs van 545,- euro. Voor het huren van een slaaptent vragen wij een borg van 100,- euro. 

(Deze prijzen zijn onder voorbehoud).  

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen, kijk dan op onze FAQ pagina, misschien staat jouw vraag er wel tussen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan mail dan naar secretaris@blauweballen.nl of vul het contactformulier in!