Inschrijven voor BBT 2021 op 30, 31 juli en 1 augustus

Haal je hockeystick uit de kast en poets je hockeyschoenen nog een keer lekker op, want hier kun je je snel inschrijven voor het vetste studenten hockeytoernooi van het jaar! De inschrijvingen zijn super hard gegaan, daarom zijn we voor de komende BBT 2021 lustrum editie al HELEMAAL UITVERKOCHT! Heeft jouw team nog geen tickets weten te bemachtigen? Jullie kunnen je dan als team alsnog inschrijven. Hiermee kom je op de wachtlijst te staan. Mocht een team met toegangstickets om wat voor reden dan ook besluiten om toch niet meer naar het BBT te kunnen komen, dan laten wij een team van de wachtlijst in hun plek gaan! 

Je team

Je kan je inschrijven met 8 t/m 15 personen. Is jullie groep groter? Dan kun je het team opdelen in twee losse teams. Je team kan zowel uit mannen als vrouwen bestaan, maar het kan ook gemixt zijn.

Ben je met minder dan 8 mensen, maar wil je toch meedoen? Dat kan ook! Geef je op als combi team en wij zorgen ervoor dat jullie worden samengevoegd met andere teams. (en ook als je géén hockeyschoenen hebt, ben je meer dan welkom!)

Kosten

Het hele weekend wordt je aangeboden voor een prijs van
51,50 euro per persoon.

Per team vragen wij 100,- euro borg en deze zal na het toernooi retour worden gestort.

We begrijpen dat het een groot bedrag is, daarom vragen we een aanbetaling van 130,- euro. Dit voorschot dient uiterlijk 14 dagen na inschrijving te zijn overgemaakt.

Tent huren

heb je geen tent of is sjouwen en opzetten van tenten net niet helemaal jouw ding? Daar hebben wij de oplossing voor! Het is mogelijk om een slaaptent te huren via de organisatie van het Blauwe Ballen Toernooi.

Hiervoor zijn er 2 opties mogelijk: een tent van 8 bij 5 meter (max. 12 personen) voor een prijs van 215,- euro en een tent van 13 bij 5 meter (max. 22 personen) voor een prijs van 340,- euro (prijzen zijn onder voorbehoud). Voor het huren van een slaaptent vragen wij een borg van 100,- euro. 

Bij deze huurtenten is het ook mogelijk een vlonder te huren waar de tent op staat, hiervoor wordt een prijs van 2,65 euro per m2 gerekend. 

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar secretaris@blauweballen.nl

Belangrijk voor je het formulier invult:
Hierbij bevestig ik dat de teamcaptain uiterlijk 1 week na inschrijving een kopie van zijn/haar legitimatie toestuurt naar secretaris@blauweballen.nl onder vermelding van “team naam”

Inschrijven
Bezig met versturen
Back to Top