cropped-cropped-defintief-logo-wit-klein.png

Pre-sale Gesloten!

Reguliere verkoop zal open gaan op 8 Februari 2023!

Alle pre-sale kaarten zijn uitverkocht! Wees echter niet getreurd want op 8 februari is er een nieuwe kans tijdens de reguliere sale!

Inschrijven kan per team bestaande uit 8 tot 15 personen. Mocht je dus met 16+ personen zijn, dan moet je in twee teams worden opgedeeld. Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail en wordt er verwacht dat je doormiddel van de – in de mail genoemde – tikkie de borg en de aanbetaling betaald. Zodra dat gebeurd is zal de inschrijving definitief gemaakt worden.   

Dit jaar kun je bij het inschrijven ook weer gebruik maken van het huren van een tent op BBT. Het is natuurlijk altijd mogelijk om nog een verandering aan te brengen aan je deelnemers. Dit is te regelen door te mailen naar secretaris@blauweballen.nl.

Informatie

Kosten

Het hele weekend wordt je aangeboden voor een prijs van 51,50 euro per persoon. Per team vragen wij 100,- euro borg. Deze zal na het toernooi retour worden gestort.

We begrijpen dat het een groot bedrag is, daarom vragen we een aanbetaling van 150,- euro. Dit voorschot dient uiterlijk 14 dagen na inschrijving te zijn overgemaakt.

Team

Je kan je inschrijven met 8 t/m 15 personen. Is jullie groep groter? Dan kun je het team opdelen in twee losse teams. Je team kan zowel uit mannen als vrouwen bestaan, maar het kan ook gemengd zijn.

Ben je met minder dan 8 mensen, maar wil je toch meedoen? Dat kan ook! Geef je op als combi team en wij zorgen ervoor dat jullie worden samengevoegd met een ander team. (En ook als je géén hockeyschoenen hebt, ben je meer dan welkom!)

Tent huren?

Heb je geen tent of is sjouwen en opzetten van tenten niet echt jouw ding? Daar hebben wij de oplossing voor! Het is mogelijk om een slaaptent te huren via de organisatie van het Blauwe Ballen Toernooi.

Hiervoor zijn er 2 opties mogelijk: een tent van 5 bij 8 meter zonder vlonder (max. 12 personen) voor een prijs van 220,- euro en met vlonder voor een prijs van 330,- euro. Of een tent van 5 bij 13 meter zonder vlonder (max. 22 personen) voor een prijs van 330,- euro en met vlonder voor een prijs van 399,50 euro. Voor het huren van een slaaptent vragen wij een borg van 100,- euro. 

(Deze prijzen zijn onder voorbehoud).  

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen, kijk dan op onze FAQ pagina, misschien staat jouw vraag er wel tussen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan mail dan naar secretaris@blauweballen.nl of vul het contactformulier in!